Despre noi

Îți suntem recunoscători pentru efortul de a ne vizita site-ul și consideram gestul tău ca fiind primul pas făcut în direcția unei colaborări bune.

MAXPAL te poate aproviziona oriunde și oricând cu articole din gama consumabilelor de birou (papetărie, birotica, articole de curățenie și întreținere, cartușe, riboane, hârtie, cafea, ceai și apă). Avem pentru tine atât produsele de top ale producătorilor consacrați în domeniu cât și pe cele ajustate pentru bugetele mai firave. Nu suntem o firma veche dar experiență pe piață a echipei noastre cu sigurantă depășește 100 de ani!

Nu suntem "cei mai" dar concuram cu succes cu cei care spun ca sunt.

Suntem gata sa ne adaptam tuturor cerințelor tale și pentru orice livrare acordam termene de plata, asa că așteptăm următorul tău pas! Te rugăm să ne contactezi pentru orice informație, oferte sau propuneri. Îți vom răspunde în maxim două zile lucrătoare.

Cu ce ne ocupăm

Cu ce ne ocupăm

Pentru ca stim ca la birou petrecem cel mai mult timp, si pentru ca punem accent pe calitatea acestui timp, oferim solutii pentru a va eficientiza, usura si infrumuseta viata la birou.

WORK HARD, PLAY EFFICIENT, BE ORGANIZED

Țelul nostru

Țelul nostru

Telul nostru este de a furniza servicii profesionale, cu oameni profesionisti.

Începuturile

Începuturile

Totul incepe cu un vis si cu o dorinta. Acestea evolueaza.

Dar ceea ce e constant, e mentinerea standardelor inalte in ce priveste calitatea serviciilor si produselor oferite.